8 mars

Välkommen att uppmärksamma 8 mars med Vänsterpartiet Mark!

Vänsterpartiet Mark håller lokalen öppen från klockan 18 fredagen den 8 mars. Vi bjuder på mat och dryck och samtalar kring årets tema. Under kvällen kommer två kvinnor i föreningen berätta om sina livsöden.

Årets tema för 8 mars är ”Den första jämställda generationen”.
Det har gått hundra år sedan vi vann kampen om rösträtten, ändå ligger kvinnor miljontals kronor efter männen i sammanlagd livsinkomst. Det är hög tid att sätta ner foten och göra något åt saken. De barn som föds idag ska växa upp och bli de första där deras kön inte avgör vad de tjänar, vilket jobb de har, hur deras föräldraskap ser ut eller hur mycket de gör av hushållsarbetet.

Gå gärna in och markera att ni kommer på vårt facebook-evenemang och sprid det med era vänner och kamrater: https://www.facebook.com/events/248371006114558/

Välkomna!

 

Skriv en kommentar