Budget

Absolut bokbuss!

Länk till insändaren

Ja, nu får det vara nog med nedskärningarna av kulturen i Mark!

Självklart röstade Vänsterpartiet nej till det helt befängda förslaget att lägga ner bokbussen, i syfte att spara några hundra tusen.
Våra medborgare är värda mycket mer än så. Den service som ges av vårt rullande bibliotek är helt fantastisk och inget som vi kan vara utan, den är en del av välfärden. I vår värld ska välfärden, inte minst kulturen, utvecklas – inte avvecklas!
Till bokklubben Trekanten och till er andra som bor vid de cirka 60 bokbusshållplatserna i Mark vill vi säga: Än är det inte kört, den slutgiltiga budgeten tas inte förrän efter valet i höst. Tänk på det när ni går till valurnorna i september.

Karin Jageby (V)
Freddy Jensen (V)
ledamot och ersättare i
Kultur och Fritidsnämnden.

Skriv en kommentar