Valet 2018

Valkonferens och distriktårskonferens

 

Riksdagslistan toppas av Ida Legnemark (Borås) och Karin Jageby (Mark).

I helgen har sju ombud från Marks partiförening deltagit i Sjuhärads distriktårskonferens och valkonferens, som gick av stapeln i Fristads folkhögskola. Med på resan var även våra representanter från det gångna årets distriktsstyrelse. På valkonferensen fastställdes listorna till riksdagsvalet och regionvalet och på distriktårskonferensen valde vi bland annat en ny styrelse för Vänsterpartiet Sjuhärad. Från Mark kan vi stolt meddela att vi finns representerade på både listorna och i den nya styrelsen. 

Riksdagslistan toppas av Ida Legnemark från Borås och Karin Jageby från Mark. 

– Det är en stor ära att få vara andranamn på Vänsterpartiet Sjuhärads riksdagslista och jag ser fram emot alla samtal i valrörelsen om vår politik för ett jämlikt och jämställt samhälle, både nationellt men såklart även här i Mark, säger Karin Jageby.

 

 

 

 

 

1. Marjan Garmroudi (Borås), 2. Christin Stormvall (Tranemo)

3. Emil Persson Torgerson (Mark)

Regionlistan toppas av 1. Marjan Garmroudi (Borås), 2. Christin Stormvall (Tranemo) och 3. Emil Persson Torgerson (Mark).

-Det är en ära att få vara tredjenamnen på Vänsterpartiet Sjuhärads regionlista. Flera regionfrågor som exempelvis Sjukvård och kollektivtrafik kommer att vara brännheta i valrörelsen i Mark och jag ser fram emot att samtala med kommunmedlemmar om Vänsterpartiets regionpolitik för ett mer jämlikt och jämställd Västra Götalandsregionen, säger Emil Persson Torgerson.

 

 

 

 

Här ser ni den nya styrelsen för Vänsterpartiet Sjuhärad.

Till ordförande valdes Stefan Lindborg från Borås och från Mark valdes Beatrix Wiberg till ordinarie ledamot.

Övr. raden fr. vänster: Gabriella Andersson (Borås), Christin Stormvall (Tranemo), Terese Eneman (Herrljunga), Ulla Stålhammar (Borås), Marjan Garmroudi (Borås) Fr. vänster nedre raden: Beatrix Wiberg (Mark), Fredrich Legnemark (Borås), Johny Andersson (Vårgårda), Dan Ljung (Ulricehamn), Anita Persson (Borås), Stefan Lindborg (Borås)

 

 

Skriv en kommentar