Okategoriserade

Välkomna på studiecirkel

Hej alla Feminister!

Ett nytt år närmar sig och det känns alltid spännande.
Varför inte börja 2018 med att gå med i den STUDIECIRKEL som vi tänker starta?

”ETT KOLLEKTIV AV RÖSTER – 100 ÅR AV SYSTERSKAP”

Boken är en unik samling texter skrivna av ett åttiotal skribenter. I artiklar, dikter, personporträtt och intervjuer skildras kvinnor som under Vänsterpartiets historia har gjort avtryck, skapat politik och brunnit för sitt parti. Kvinnor som varit pionjärer, inspiratörer och föregångare. Här skildras också de kvinnor som är aktiva i dag och som kan berätta om samtidens utmaningar och styrkor-om arbetet mot rasism, det fackliga arbetet, om HBTQ-frågorna och om feminismens framväxt.

Kring texterna finns många intressanta diskussionsfrågor.

Vid den första träffen bekantar vi oss med boken som vi köpt in 10 ex av och då kan vi också tillsammans bestämma hur ofta och när vi ska ses nästa gång. Då kommer också Viola Claesson att berätta om sina erfarenheter av ett långt politiskt liv. Viola och Karin Jageby kommer att fungera som handledare för studiecirkeln.

 

Första träffen äger rum i vår lokal på Stationsgatan 8 i Kinna.

TISDAG 16 JANUARI 18.30

 

Anmäl dig till:  [email protected]

 

Har du frågor kan du ringa Karin: 0709 62 39 39

VÄLKOMNA och GOTT NYTT VALÅR!

Skriv en kommentar