Budget

Ett välbesökt möte

Ikväll var det medlemsmöte i Vänsterpartiets lokal i Kinna. Bland annat beslutade vi vilka som skulle nomineras av partiföreningen till region- och riksdagslistorna. Sedan följde uppladdning inför budgetdebatten i Kommunfullmäktige på torsdag.

Visste ni att det går att lyssna på Kommunfullmäktiges möten live via kommunens egen webbsändning? Passa på att lyssna på budget debatten på torsdag kl.13.30.  Här finner ni länken till sändningarna. Eller varför inte gå dit och lyssna live? Kommunfullmäktiges möten är offentliga. Ni hittar information om budgetsammanträdet här.

Jag vill passa på att tacka alla medlemmar som kom till mötet idag. Mark behöver göra en stor vänstersväng och ni gör det möjligt.

Er sekreterare
Cecilia Wiklund
Sätila

 

 

 

Skriv en kommentar